Zoeken in deze blog

zaterdag 30 oktober 2021

Welke vijf kwaliteiten moet je als bloggende kunstenaar hebben?

Welke vijf kwaliteiten moet je als bloggende kunstenaar hebben?



    Je krijgt niets cadeau. Ook bij bloggen niet. Het vraagt tijd, energie en inspanning;

    Zorg altijd voor meer ideeën op de plank dan dat je verwerken kunt;

    Zoek constant naar manieren om meer verkeer naar je blog toe te leiden;


De kwaliteiten van de blogger

 

Bloggen vraagt wel wat kwaliteiten van degene die het doet

Als je als kunstenaar een blog wilt hebben dat enorme hoeveelheden verkeer naar uw website genereert, zijn er bepaalde kwaliteiten die u moet hebben. En dat verkeer is belangrijk. Het zorgt namelijk voor branding, zichtbaarheid en omzet. Juist de drie punten waar veel kunstenaars nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In dit artikel worden de kwaliteiten geschetst die je als bloggende kunstenaar moet hebben als je er succes mee wilt hebben. En dat is toch waar je alle moeite voor neemt, nietwaar?

1 Een serieuze blogger is werkt hard

Zoals je als kunstenaar gewend bent. Trouwens, het schrijven van een goed blog is ook een vorm van kunst, nietwaar? 


Zoals je weet, moet u regelmatig materiaal voor je blog schrijven. De vakman blogger spreekt van "Content".  Dit betekent dat je liefst dagelijks wat moet schrijven. En dat is toch iets dat tijd vraag en enige inspanning vereist. Zonder energie gaat het niet lukken,

Je kunt geen enorme hoeveelheden verkeer naar uw blog en je website genereren als je niet bereid bent enige tijd te besteden aan het schrijven van je content. 

Als je wat geld over hebt, kun je natuurlijk wel een ghostwriter inhuren om je bloginhoud te schrijven. Maar je ontkomt er niet aan: er zijn altijd of wat inspanningen of wat geld nodig om uw blogcontent voor te bereiden.

2 Een succesvolle blogger is vindingrijk en zit echt boordevol ideeën

Het is belangrijk dat je blog boeiend, nuttig en interessant is, zodat je zowel vaste bezoekers als nieuwe bezoekers krijgt. Je moet daarom constant nadenken over manieren om je blog uniek en aantrekkelijk te maken en te houden voor je bezoekers. Denk veel na over de behoeften en interesses van mensen die ook interesse hebben in de beeldende kunst en zoek uit wat je bezoekers graag zouden zien op je blog.

3 Een succesvolle blogger zoekt ook naar mogelijkheden om wat geld te verdienen met de blog

Als is het maar om eventuele kosten te dekken, maar wat extra doeleinden voor je blog werken natuurlijk ook wel motiverend. Er zijn veel manieren waarop je geld kunt (bij-)verdienen met je blog. Je kunt uw eigen producten en diensten verkopen, je kunt gelieerde producten verkopen en je kunt wat advertentieruimte verkopen. Als je blog echt veel verkeer krijgt, kun je veel geld verdienen met je blog maar dat is slechts voor enkelen weggelegd. Maar voorlopig zou het al mooi zijn als we als kunstenaar een betere branding kregen en zichtbaarder werden voor de mogelijke klanten. En eventueel wat meer omzet komt dan ook vanzelf wel.

4 Een serieuze blogger zoekt naar manieren om verkeer naar zijn website te leiden. 

Je kunt bezoekers uitwisselen met andere blogs en websites die over hetzelfde onderwerp gaan. Deze aanpak is met name effectief als deze websites een hoge plek in Google ‘s zoekresultaten hebben, omdat dit op zijn beurt zal helpen om de plekken in de ranglijst voor je blog- en je website te verhogen.

5 Een succesvolle blogger geeft nooit op. 

Het kost veel tijd en moeite om verkeer naar uw blog of website te leiden. En pas dan kun je beginnen met verkopen. Consistent en consequent bloggen is daarom essentieel om uiteindelijk resultaat te krijgen. Geef nooit op.

Als je deze vijf kwaliteiten hebt die hierboven zijn besproken, kun je een succesvolle blogger zijn, veel verkeer genereren en flinke online winsten maken.

Tot slot

Bloggen is beslist aan te raden voor elke kunstenaar en iedereen met een klein bedrijf. Het is een voordelige en efficiënte manier om je gedachten en ideeën met de wereld te delen. Maar het is niet aan te raden om je uitsluitend op bloggen te concentreren en de vele andere manieren en technieken om kunst te promoten volledig achter je te laten. Ga daarom regelmatig naar https://teamjetje.blogspot.com om te zien wat de verdere mogelijkheden voor de verkoop van je kunst zijn.




 LEEST U JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten