Zoeken in deze blog

maandag 1 november 2021

Adverteer uw blog in uw e-mailhandtekening

Adverteer uw blog in uw e-mailhandtekening



    Een e-mailhandtekening wordt ongemerkt vaak gebruikt en dus gezien;

    Maak je signature niet te lang want dan wordt deze niet gelezen;

    Maak je signature zo opvallend mogelijk;



Ideaal, reclame waar je niet aan hoeft te denken

Heb je een blog? Gefeliciteerd want dat is een krachtig hulpmiddel als je meer bekendheid wilt krijgen en als kunstenaar lekker zichtbaar voor een grote groep wilt worden. Daar mag je met recht trots op zijn. En natuurlijk wil je iedereen laten weten dat je dit blog beheert en bijhoudt. Een gratis manier die werkt zonder dat je er verder aandacht aan hoeft te schenken is dan natuurlijk ideaal. Gelukkig zijn er veel gratis manieren waarop je je blog kunt laten opvallen.



Signature of sig gebruiken bij bloggen

Je signature of sig gebruiken is handig

Een van die manieren is iets dat je elke dag doet. Iets dat je misschien niet eens beschouwt als een handige manier om je blog te delen. Die manier is: Zet de link naar je blog in je e-mailhandtekening. Die wordt ook wel Sig of Signature genoemd. De kans is groot dat je ongemerkt heel wet e-mails verstuurt gedurende de dag. Elke keer dat je nu een e-mail verstuurt, maak je reclame maken voor je blog. En dat alleen maar door het adres van je blog in de handtekening van je e-mail te zetten.

Schrijf altijd iets pakkends

Het is altijd een goed idee om iets dat meer pakkend is in je signature te schrijven dan: "Lees hier mijn laatste hoofdstuk van mijn weblog." Een tekst als: "Lees hier het artikel waar 161 mensen boos over waren" zal meer lezers trekken omdat ze willen weten waarom al die mensen boos waren. In de eerste zin zet je dan iets als "Veel mensen waren boos omdat dit artikel een dag later uitkwam dan de bedoeling was. Maar hier is het alsnog".

De tekst is afhankelijk van wat voor soort blog je hebt en wat voor soort mensen jouw e-mails ontvangen. Kijk bijvoorbeeld of deze een formele of een meer informele tekst verwachten.

Maak je sig kort maar opvallend

Onthoud dus bij het plaatsen van een advertentie voor uw blog in uw handtekening   om de tekst kort, maar wel heel opvallend te maken. Dat is wel altijd even een afweging. Je wilt namelijk dat mensen genoeg geïnteresseerd zijn om erop te willen klikken, maar je wilt ze ook niet afschrikken. Net zoals bij elke advertentie, moet je ze net genoeg geven om geïnteresseerd te zijn en eens te gaan kijken naar wat je nu eigenlijk adverteert.

Je signature moet bij je blog passen

Bedenk waar je blog over gaat. Wat gaat je lezers echt interesseren? Wat zorgt dat ze je blog willen bezoeken? Dat is dan precies wat u in uw handtekening moet opnemen. Want dat zorgt ervoor dat mensen naar uw blog gaan.

Hoe je een sig maakt verschilt per programma

Hoe je een signature samenstelt verschilt per e-mailprogramma maar het kan bijna altijd. De helpfunctie van het programma kan je beslist wel verder helpen.

Tot slot

Bloggen is beslist aan te raden voor elke kunstenaar en iedereen met een klein bedrijf. Het is een voordelige en efficiënte manier om je gedachten en ideeën met de wereld te delen. Maar het is niet aan te raden om je uitsluitend op bloggen te concentreren en de vele andere manieren en technieken om kunst te promoten volledig achter je te laten. Ga daarom regelmatig naar https://teamjetje.blogspot.com om te zien wat de verdere mogelijkheden voor de verkoop van je kunst zijn.




 LEEST U JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten